خرید(شیمی و تکنولوژی مواد غذایی)

شیمی و تکنولوژی مواد غذایی|خرید|جی دی|50683036|
این مطلب در مورد فایل دانلودی با موضوع شیمی و تکنولوژی مواد غذایی می باشد.

حجم فایل : 1.2 MB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 191
بسم الله الرحمن الرحیم جایگاه درس
درس یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است. از نظر مصرف کننده، مهمترین کیفیت غذا مشخصه‌های احساسی آن (بافت، طعم، بو، شکل و رنگ) است. این خواص سبب گزینش محصولات معینی توسط خریداران می‌شود. تفاوتهای جزئی بین تولیدات تجارتی از یک ماده غذایی خاص می‌تواند اثر مهمی بر پذیرش محصول یک کارخانه معین داشته باشد. بسیاری از غذاهای مایع، طی فراورش از محلی به محل دیگر منتقل می‌شوند .
غذاهایی به صورت گرد نرم و یا متشکل از قطعات کوچک را نیز برای سهولت عمل به شکل سیال در می‌آورند.
سیالات معمولاً به استاتیک (ایستایی) و دینامیک (پویایی) تقسیم می‌شوند. هنگامی که سیالی در یک دستگاه فراورش جریان یابد با اتلاف انرژی ناشی از اصطکاک و تغییرات انرژی‌های پتانسیل، جنبشی و فشاری، همراه خواهد بود.
طبق معادله‌ برنولی:



که P(Pa) فشار، (kg.m-3)چگالی سیال، g(9.81ms-2) شتاب گرانشی زمین، v(m.s-1) سرعت سیال، وz(m) ارتفاع است. زیروند 1 به موضع 1 و زیروند 2 به موضع 2 در خط لوله ارتباط دارند. جریان سیال با عدد رینولدز (Re) مشخص می‌شود. عدد مذکور به صورت زیر محاسبه می‌شود:


که D(m) قطر لوله ، ( m.s-1) vسرعت متوسط ،
.m-3)kgp( چگالی سیال و(N.sm-2) μ گرانروی سیال است. عدد رینولدز کوچکتر از 2100 مبین جریان آرام است.
عدد رینولدز بزرگتر از 4000 نشانه‌ جریان آشفته است.
در اعداد رینولدز بین 2100 و 4000، جریان، گذرا نامیده می‌شود. بسیاری از عملیات واحدی در فراورش غذا با تبادل حرارت با ماده‌ غذایی همراه است.
حرارت معمولاً به سه طریق منتقل می‌شود:
تابش
رسانش
مرفت دمای هر نقطه از غذا، طی فراورش بستگی به مدت حرارت دادن و یا خنک کردن و نیز محل مورد نظر دارد. لذا دما به طور مداوم تغییر می‌کند. عوامل مؤثر بر تغییرات دما عبارت‌اند از:
دمای منبع حرارت دهنده
گرمارسانندگی غذا
گرمای ویژه‌ غذا سرعت انتقال حرارت از یک سیال داغ به سطح غذا، از معادله‌ زیر به دست می‌آید:



كه Q(Js-1) سرعت انتقال حرارت، A(m2) سطح انتقال، s θ دمای سطح ،b θ دمای توده سيال و hs(Wm-2K-1) ضريب انتقال حرارت سطحی ( يا لايه ای ) است. ضریب انتقال حرارت سطحی بستگی به خواص فیزیکی سیال(مثلاً چگالی، گرانروی، گرمای ویژه) و شتاب گرانشی (که به علت تغییر در چگالی سبب چرخش سیال می‌شود) و اختلاف دما و نیز طول یا قطر محفظه‌ی مورد بررسی دارد.
عبارت‌هایی که این عوامل را به یکدیگر ارتباط می‌دهند. به صورت یک دسته اعداد بدون بعد داده می‌‌شوند:
عدد نوسلت
عدد پرنتل
عدد گراشوف مجموع مقاومت‌های موجود در برابر جریان حرارت...



مطالب دیگر:
پاورپوینت زندگینامه سعدی شیرازیدانلود پاورپوینت فصل 1 کتاب اخلاق اسلامیپاورپوینت پیشگیری از سرطان ریهپاورپوينت آشنایی زندگينامه پيامبر اسلامپاورپوینت روشی برای ارزیابی و مقایسه معماری سیستم های نرم افزاریدانلود پاورپوینت فصل 2 کتاب اخلاق اسلامیپاورپوینت کتاب و درس مدیریت استراتژیک و برنامه ریزیدانلود پاورپوینت فصل 3 کتاب اخلاق اسلامیپاورپوینت انواع جانوران بی مهرهپاورپوینت رفع شبهاتی پیرامون به زنانپاورپوینت آمار توصیفی و استنباطیدانلود پاورپوینت فصل 5 کتاب اخلاق اسلامیپاورپوینت دیدگاههای نو در برنامه ریزی آموزشیپاورپوینت وضعیت بیماری فلج اطفالدانلود پاورپوینت کتاب روش ها و فنون تدریس از شعبانی و صفویپاورپوینت اندوکاردیت عفونیپاورپوینت احیا پایه در کودکانپاورپوینت اخلاق در حرفه های پزشکیپاورپوینت ارتباط پزشک با بیمارپاورپوینت اسکیزوفرنی یا روان گسیختگیپاورپوینت آسيب ديدگی های تروماتيک مغزپاورپوینت آشنایی با نظام سلامت پاورپوینت اصول تغذیه صحیحپاورپوینت اصول اساسی فارماکولوژیپاورپوینت آمبولی ریه