خرید(هيدروتهاي كربن و ساكاروز در تغذية انسان)

هيدروتهاي كربن و ساكاروز در تغذية انسان|خرید|جی دی|50451439|
این مطلب در مورد فایل دانلودی با موضوع هيدروتهاي كربن و ساكاروز در تغذية انسان می باشد.

فرمت فایل: ورد - Word


کتاب سبز - قابل ویرایش )



تعداد صفحه : 81
1-2- هيدراتهاي كربن و ساكاروز در تغذيه انسان انسانهايي كه با كارهاي سنگين درگير نيستند . روزانه به مواد غذايي اساسي و ضروري ذيل نياز دارند : 10 گرم پروتئين ، 90 گرم چربي و 500 گرم هيدراتهاي كربن ، بنابراين ، هيدراتهاي كربن ، قسمت اعظم (بيش از 70% ) غذاي انسان را تشكيل مي دهند . ارزش حرارتي يك گرم پروتئين 8/4 كيلو كالري ( احتراق ناقص در بدن تا تشكل اوره ) و ارزش حرارتي يك گرم چربي 3/9 كيلو كالري و بالاخره ارزش حرارتي يك گرم هيدرات كربن 4 كيلو كالري مي باشد . بدين توتيب ،‌ ارزش حرارتي هيدراتهاي كربن از پروتئين تر و ضمناً از چربيها ، بسيار كمتر است . با اين وصف ، كالري ناشي از هيدراتهاي كربن ، بيش از 60% كل كالري روزانه مورد نياز است را تشكيل مي دهد ( پروتئين : 480 كيلو كالري چربي : 837 كيلو كالري ، هيدراتهاي كربن : 200 كيلو كالري ، كل : 3317 كيلوكالري ) . بنابراين هيدراتهاي كربن منبع اصلي انرژي بدن انسان است. نشاسته . كربوهيدرات اصلي جيره غذايي انسان ( در غلات ، سيب زمبني و غيره ) و با بزاق دهان و آنزيمهاي معده قبل از جذب ، هيدروليز مي شود . اين پروي چندي طول مي كشد . كربوهيدراتهاي محلول ، شامل ساكاروز ، يعني قند معمولي ، خيلي سريعتر از نشاسته هضم و جذب مي شوند . چون قند در عين خوشمزه وش يرين است : انسانها با كمال اشتياق قند را جايگزين قسمتي از مواد غذايي نشاسته اي مي نمايند . قند ، به عنوان يك ماده غذايي ذخيره شدني شدني ( بصورت چربي ) و قابل پس گرفتن از ذخيره براي توليد انرژي در آمده است . ( هنگام راهپيمايي ، ورزش ، براي كارهاي سنگين كارگر ، براي بيماران و اشخاصي كه دوره نقاهت را مي گذرانند ) . ساكاروز از ساير قندها به استثناي فروكتوز كه خود كمي شيرين تر از ساير قندهاست شيرينتر است و چنانچه شيريني ساكاروز 10 باشد و فروكتوز



قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .




« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »






مطالب دیگر:
📂جزوه و فیلم آموزش کامل فصل چهارم فیزیک یازدهم ریاضی (فصل چهارم: القای الکترومغناطیسی و جریان متناوب)📂پاورپوینت ارگونومی در منزل، محیط کار و ورزش📂پاورپوینت گچ ساختمانی، نحوه تهیه و فرآوری آن📂گزارش امکان سنجی تولید شیشه ضدگلوله📂گزارش امكان سنجي مقدماتي طرح تولید انواع قالب صنایع پلاستیک و کفش📂گزارش امکان سنجی طرح تولید گازپاک کن و شوینده های غیراسیدی📂گزارش امکان سنجی مقدماتی تولید سیلیکاژل پرک📂گزارش کار آزمایشگاه تجزیه مواد معدنی📂پاورپوینت معرفی سیستم های حرارت مرکزی و سیستم های مطبوع📂مطالعه امکان سنجی مقدماتی تولید یاقوت مصنوعی جهت ساخت لیزرهای قابل کاربرد در جداسازی ایزوتوپ📂تحقیق معماری سبک مورچه و خفاش در معماری بیونیک📂پاورپوینت اصول بهسازی و نوسازی بافت‌ های فرسوده📂پاورپوینت نوسازی بافت‌ های فرسوده و نوزایی شهری در شهرسازی📂طرح تولید بریکت از زغال سنگ جهت استفاده در تامین سوخت و تولید انرژي📂مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید دسرهای آماده میوه📂مطالعات امكان سنجي مقدماتي طرح توليد لوله خرطومي، پليكا و شيلنگ آب📂مطالعات امكان سنجي مقدماتي طرح توليد پوره ميوه جات و مركبات📂مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید پودر کیک📂مطالعات امكان سنجي مقدماتي طرح توليد پودر كلر و گاز كلر📂پاورپوینت و تحقیق راهنمای استفاده از دستگاه جوجه کشی📂جزوه آموزش تکنیک های پیوندزنی📂مطالعات امكان سنجي مقدماتي طرح توليد سولفات پتاسيم جامد📂تحقیق آموزش کشت ذرت دانه ای و علوفه ای📂مطالعه امکان سنجی مقدماتی طرح تولید آلیاژهاي آلومینیوم📂تحقیق آموزش کاشت نخود دیم و آبی